لوله‌ سیلندری، لوله‌هایی با ضخامت بالا هستند و از مهمترین ویژگی‌ این لوله‌ها می‌توان به تحمل فشارهای بالا اشاره کرد.وجود سطح داخلی براق و صیقلی داده شده و مقاومت در برابر هرگونه نشت از لوله ها می باشد. لوله های سیلندری نوعی از لوله های فولادی می باشد و برای ساخت آن از آلیاژ های فولادی ST52 و ST37 استفاده می شود که به آنها لوله بدون درزنیز گفته می شود. در واقع لوله سیلندری نوعی لوله مستطیلی، مربعی یا مدور می باشد که اطراف آن هیچ نوع درزی وجود ندارد. لوله سیلندری در مقایسه با یک فولاد جامد دارای وزن کمتری است، در حالیکه  استحکام خمشی و چرخشی یکسانی دارند و در نتیجه از نظر اقتصادی نیز مقرون به صرفه تر هستند. لوله سیلندری از فولاد بدون درز توسط روش گرمایشی یا سرمایشی، کشش سرد روی لوله انجام می‌گیرد تا مقاومت آن تضمین شود.

استفاده از لوله سیلندری دارای مزیت های بی شماری است که تعدادی از مهم ترین آن ها شامل موارد زیر می باشند:
•    جذب انرژی بهتر
•    اصطکاک کم
•    وزن سبک
•    حمل و نقل سریع و آسان
•    استحکام بالا
•    خاصیت ضربه گیری

لازم به ذکر است تا بدانید که طراحی این نوع از لوله به نحوی است که می تواند انرژی را بهتر و سریع تر جذب کند. لوله سیلندری دارای قطر کمی می باشد که به همین خاطر  میزان اصطکاک در آن پایین است. این محصول وزن کمی دارد که به دلیل مواد به کار رفته در آن است؛ اما، در عین کم وزن بودن، این محصول از کیفیت بالایی برخوردار می باشد. لذا، کم وزن بودن این لوله باعث می شود تا راحت تر و سریع تر جا به جا شده و نیاز به صرف هزینه و وقت زیادی نباشد. 

مشخصات و خواص مکانیکی انواع لوله ‌های سیلندری


لوله ‌های سیلندری معمولاً در ضخامت‌ های ۶۰ تا ۲۳۰ میلی ‌متر ساخته می شوند. قطر درونی این لوله‌ ها نیز معمولا بین ۵۰ الی ۲۰۰ میلی‌ متر می باشد و بر اساس نیاز مشتریان طول آن ها بین 6 الی 8 متر متغیر میباشد . لازم به ذکر است با افزایش ضخامت هر یک از لوله های سیلندری، کیفیت و مقاومت آن ها افزایش پیدا می کند. میزان سختی سطح داخلی لوله سیلندری ها حداکثر بین 0.3 تا  0.8 راکول(Rockwell) میباشد.
در رابطه با خواص مکانیکی انواع لوله های سیلندری نیز بهتر است تا بدانید که آن ها به خاطر طراحی خاصی که دارند، می توانند در برابر ضربه های مختلف مقاومت کنند. همچنین، این لوله ها قابلیت کار در طولانی مدت را دارا هستند بدون این که هیچ گونه آسیبی به آن ها وارد شود. یکی دیگر از خواص مکانیکی این لوله ها انعطاف پذیری بالا و کیفیت مرغوب می باشد. این لوله ها در عین حال که دارای این مشخصات و خواص هستند، از نظر اقتصادی نیز مقرون به صرفه بوده و در مقایسه با سایر لوله ها هزینه کمتری را در بردارند. 


انواع لوله های سیلندری

  1. لوله بادی صنایع سنگین: پیستون ها و قطعات آن به گونه ای طراحی شده است که برای امورات سنگین استفاده شود و قطعات قابل تعویض باشند. این لوله ها جنبه اقتصادی دارند. این لوله ها از کروم ساخته شدند و توانایی این را دارند که در طولانی مدت مقاومت بالایی داشته باشند.
  2. لوله صنعتی : در شرکت های ساختمان سازی مورد استفاده قرار می گیرد. جنس آن ها از فولاد است و در ضخامت های متفاوتی تهیه می شود و در انواع غلتک ها کاربرد دارد.
  3. میله های سیلندری: از جنس کروم هستند و در صنایع گوناگون کاربرد دارد. لوله های سیلندری سنگ خورده و نام دیگر هیدرولیک هستند. ساختار این لوله ها بدون درز و لوله ای شکل هستند همین ویزگی باعث اصطحکاک کمتری شود. وزن این لوله ها بسیار سبک است و برای مایعات استفاده می شود. لوله سیلندری داخل سنگ خورده نیز از این دسته می باشند.

کاربرد لوله سیلندری

لوله سیلندری در جک های هیدرولیک، جک های صنعتی، آسانسور سازی، بالابر، ساخت ماشین آلات، صنعت هواپیما ، ساخت سیلندرهای خاص و بسیاری موارد دیگر کاربرد دارد.


ویژگی های لوله سیلندری:

Material: ST52

 ...,Size: 220*270 , 225*275 , 210*260 , 185*220

Tolerance of ID: H8

Roughness:  Ra 0.2

Straightness: 0.15 -1000 mm

"شرکت برسام صنعت امید"  وارد کننده و ارائه دهنده  انواع هارد کروم و لوله سیلندری بوده و آماده واردات و ارائه خدمات در زمینه های مختلف به مشتریان محترم می باشد.