مهم‌ترین کاربرد چکش هیدرولیکی ، خرد کردن انواع سنگ‌های کوچک و بزرگ، جدا کردن صخره از کوه، تخریب سازه های بتنی ، آسفالت جاده ها، همچنین کارهای مرتبط با حفاری تونل و به طور کلی انجام عملیات تخریبی می باشد.به علت عملکرد دقیق در مدار هیدرولیک و قطعات چکش هیدرولیکی ، و همچنین نواسانات بالا در حین عملیات حفاری ، نصب سیستم پیکور وهمچنین نگهداری آن باید طبق استانداردهای شرکت سازنده انجام گیرد.

چکش هیدرولیکی چگونه کار می کند؟

چکش هیدرولیکی نصب شده بر روی بیل مکانیکی با حرکت پیستون و ضربه زدن به قلم پیکور ، نیرویی آنی به سنگ ، بتن و یا هر جسم سخت دیگری وارد می‌کند و باعث تخریب آن می‌شود. حرکت پیستون در سیلندر توسط روغن هیدرولیک که به وسیله شیلنگ‌های هیدرولیکی از بیل مکانیکی منتقل می‌شود انجام می‌گیرد. به این صورت که روغن هیدرولیک به قسمت جلویی پیستون منتقل شده و باعث می­شود پیستون به طرف بالا حرکت کند. وقتی پیستون به بالاترین نقطه‌ی مشخص شده می‌رسد، روغن از طریق کانال‌های تعبیه شده به ریگلاتور منتقل می‌شود.

ریگلاتور مسیر روغن هیدرولیک که جلوی پیستون است. و باعث بالا رفتن پیستون می‌شود را قطع و روغن هیدرولیک را با سرعت به پشت پیستون هدایت می‌کند که باعث پایین آمدن پیستون به صورت آنی و ضربه زدن به قلم پیکور می‌شود.

نقش گاز ازت چیست؟

هنگامی که پیستون به طرف بالا حرکت می‌کند، قسمت انتهایی پیستون وارد محفظه‌ی هد بالایی می‌شود. که حاوی گاز فشرده ازت می‌باشد . به این دلیل که زمانی‌که جلوی پیستون باز می‌شود و پیستون به سمت پایین حرکت می‌کند، با قدرت و شتاب بیشتری حرکت کند و ضربه‌ی آن به قلم وارد شود تا در نتیجه تخریب بیشتری حاصل شود.