رولیک بیل مکانیکی

رولیک

رولیک بیل مکانیکی قطعه‌ای فولادی است که در تمام مدل‌های بیل مکانیکی چند عدد از آن به شکل ردیف در زیربندی استفاده می‌شود. رولیک بیل مکانیکی دارای ساختاری چند تکه بصورت قطرهای مختلف از استوانه تولید می‌شود و در زمان حرکت بیل مکانیکی بصورت رول می گردد. محل قرار گیری رولیک بیل مکانیکی در قسمت پایینی بیل مکانیکی و در نقطه‌ای بین چرخ بیل و زنجیر بیل می‌باشد یعنی بخشی بین دو چرخ. سایز و ابعاد رولیک بیل مکانیکی با توجه به نوع ماشین، برند ماشین و البته کدها و توان باری بیل مکانیکی متفاوت است. برسام صنعت امید راد وارد کننده انواع رولیک بیل مکانیکی با برندهای متفاوت بین المللی و چینی می‌باشد. رولیک‌ها به دو دسته اصلی تقسیم می‌شود. رولیک بالا در قسمت بالای هیدروموتور قرار داده می‌شود و اغلب 2 عدد از آن برای هدایت زنجیر و جلوگیری از سایش آن بر روی پوسته هیدروموتور استفاده می‌گردد و رولیک پایین بیل مکانیکی که 6 الی 8 عدد از آن بر اساس مدل ماشین و زیربندی مورد استفاده قرار می‌گیرد.

 

ساختار و نحوه اتصال رولیک بیل مکانیکی

رولیک بیل مکاینیکی ساختاری استوانه‌ای شکل مدور دارد که هر چقدر میزان طراحی و تولید آن مدورتر باشد میزان لرزش بیل مکانیکی کمتر و حرکت آن روان تر می‌شود. اتصال رولیک بیل مکانیکی تنها به بدنه بیل به وسیله پیچ و مهره انجام می‌گیرد که از دو طرف صورت گرفته و اتصال بیرونی آن در بالا و پایین با زنجیر بیل مکانیکی از نوع دوار غلطشی می‌باشد. به خاطر بار بسیار زیادی که بر روی این قطعه از بیل مکانیکی قرار دارد دچار ناملایماتی چون سایش و شکست می‌شود و تعویض roller بیل مکانیکی و یا حتی تعمیر آن به شکل دوره‌ای و به صورت کلی صورت می‌گیرد. رولیک بیل مکانیکی بیشتر از متریال‌هایی با مشخصات مکانیکی بسیار ایده آل مانند سختی سطحی بالا تولید می‌شود تا در برابر نیروها و فشارهای بالای وارد بر رولیک بیل مکانیکی از طرف وزن ماشین، در تماس با زنجیر زیربندی و تحت تاثیر نیروی عملکرد وارده از طرف بار باکت مقاومت مناسبی از خود نمایش می‌گذارد. متریال‌ها و آلیاژهای فولادی مانند 35SiMn , 40MnB , 50Mn و متریال هایی مشابه دیگر در تولید رولیک بیل مکانیکی استفاده می‌گردد.

رولیک

roller

 

انواع رولیک

رولیک بیل ‌مکانیکی به دو نوع رولیک بالا و رولیک پایین تقسیم می‌شود. کاربری و بار وارد شده به هر دو نوع roller با یکدیگر متفاوت است و رولیک پایین بیشتر مورد استفاده قرار می‌گیرد. سایز و ابعاد هر کدام از این قطعات با توجه به مدل و نوع ماشین‌آلات و توان باربری و کد دستگاه متفاوت می‌باشد. این قطعات بیل ‌مکانیکی دارای شکل استوانه‌ای، با تغییر سایز در قطر استوانه در محور طول دارد تا با شکل زنجیر هماهنگ شود و باعث نرم‌تر شدن حرکت بیل مکانیکی شود.

 

رولیک بیل مکانیکی

یکی از اجزای اصلی و مهم در زیربندی بیل مکانیکی رولیک پایین است. این قطعه به وسیله‌ی پیچ و مهره در داخل شاسی متصل می‌شود. به دلیل سایش بالا، رولیک پایین را از آلیاژهای بسیار محکم فولادی تولید می‌کنند. در زمان عملیات تولید، سختی سطحی لازم و پتانسیل مقاومتی آن به شدت بالا می‌رود تا توان کافی در برابر بارهای وارده را داشته باشد.

رولیک

roller

 

رولیک زیربندی بیل مکانیکی

رولیک پایین بیل مکانیکی یکی از اجزای لوازم زیربندی است که با بهترین کیفیت و مناسب‌ترین قیمت در اختیار شما ماشین داران عزیز قرار می‌گیرد. شرکت‌های زیادی در چین لوازم یدکی و قطعات زیربندی ماشین آلات راهسازی تولید می‌کنند. با خرید roller از برسام صنعت امید راد، علاوه بر خرید یک محصول با کیفیت، می‌توانید به علت مناسب بودن قیمت این رولیک‌ها، در هزینه‌های خود صرفه جویی کنید و با تضمین کیفیت و پشتیبانی 24 ساعته، از خرید این قطعه بیشترین سود را ببرید.

 

رولیک

roller

روش‌های مراقبت از قطعات زیربندی در ماشین‌آلات راهسازی

  • در انتهای هر روز کاری باید زیربندی دستگاه‌ها را تمیز کرد برای این کار می‌توان از آب با فشار بالا استفاده نمود.
  •  باید به شکل مرتب یک بازرسی کامل از زیربندی جهت تشخیص ساییده شدن زیاد و آسیب دیدن قطعات انجام گیرد.
  • بعضی فعالیت‌ها باعث سایش بیشتر زنجیر‌ها و زیربندی می‌شوند مثل چرخش سریع که باعث سایش سریع‌تر دستگاه می‌شود، برای پیشگیری از این موضوع وسیع تر دور بزنید.
  • هنگام حرکت دستگاه در روی یک شیب یا تپه توجه کنید که فاینال درایو در موقعیت درست و در پشت دستگاه قرار بگیرد تا دستگاه بتواند در شیب، درست حرکت کند و سایش دستگاه کمتر شود.
  •  عرض کفشک‌ها را براساس نوع عملیات و وزن بیل مکانیکی انتخاب کنید. از کفشک‌های عریض برای زمین‌های نرم و کفشک‌های باریک برای زمین‌های سخت و سنگی استفاده می‌شود.
  • تعداد عاج کفشک‌ها باید مناسب با نوع عملیات انتخاب شود. در کل هر چه تعداد عاج‌ها بیشتر باشد تماس زنجیر با زمین بیشتر می‌شود، لرزش کاهش می‌یابد و در نتیجه زنجیر در برابر سایش بیشتر مقاومت می‌کند.
  • مناسب بودن کشش زنجیر از دیگر عوامل مهم در سایش به حساب می‌آید. اگر زنجیرها شل و یا خیلی محکم بسته شوند باعث افزایش سایش خواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *